Billiga boenden på Arlanda

okt 16, 2015 |

När du ska ta flyget från Stockholm och Arlanda och har en bit att åka, så kan det vara läge att satsa på ett billigt boende på eller nära flygplatsen. Det finns en hel del alternativ som bokas och som passar de allra flesta plånböcker. Om du vill hyra bil i samband med ditt besök på Arlanda bör du ta en titt på www.hyrbilarlanda.com.

Det är inte bara du som har lång väg till Stockholm och Arlanda som kan ha behov av att hitta billiga boenden på Arlanda. Även du som har en tidig avgång att passa känner dig nog bekvämare med att bo nära flygplatsen. Det gör att du slipper stressa med bil, tåg eller buss för att hinna i tid. Dessutom är det alltid bra att vara ute i god tid, oavsett vart i världen du har tänkt att du ska resa.

Om du vill testa ett annorlunda boende nära Arlanda, så rekommenderar jag Jumbo Stay. Här kan du bo direkt i ett flygplan, som gjorts om till ett hotell. Flygplanet i sig, är en riktig 747-200 Jumbo Jet, som hade gjort sitt i luften. Nu finns den som ett lågprisalternativ när du letar efter ett bra ställe att bo på nära flygplatsen.

En del resenärer väljer idag att sova på själva flygplatsen, men för att du verkligen ska få en bekväm resa, så är det att rekommendera att du bokar en natt på ett hotell eller vandrarhem istället. Det finns så pass många billiga boenden på Arlanda att välja mellan. Är det ändå semester du tänker dig ha, så är det dessutom värt att lägga dessa kronor på att bo bekvämt innan du flyger iväg.

Ett annat alternativ du kan kika på är det så kallade Rest and Fly. Här kan du boka in ett rum för natten eller bara över dagen om det passar bättre. Dessutom finns här en dusch, som stressade resenärer kan använda, utan att boka rum. Det är bra om du ska iväg vidare till nästa destination och vill fräscha upp dig innan eller om du landat och bara ska besöka Stockholm över dagen.

Så oavsett om du ska iväg på en resa, eller om du precis landat, så finns det flera alternativ till boende för dig. Givetvis finns det billiga boenden på Arlanda, som du kan nyttja utan att du ska ta flyget ut i världen. Kanske du bara är på besök och tycker det är smidigt att bo nära flyget, då är det även en bra idé för dig.

Kategori: Stockholm

Comments are closed.